راهنمای کامل و جامع خرید سرویس قابلمه
وقتی برای خرید قابلمه به فروشگاهها مراجعه میکنید، گزینههای پیشنهادی زیادی از سوی فروشنده در مقابل شما قرار میگیرد؛ و این سوال بهترین سرویس قابلمه چیست؟ مدام در ذهن شما تکرار میشود، شاید شما در بین سایزها و جنسهای مختلف قابلمه سردرگم شوید و ندانید کدام را باید انتخاب کنید. اینکه قابلمه وسیلهی بسیار مهمی در آشپزخانهی شما محسوب میشود و هر روز از آن استفاده خواهید کرد، انتخاب را برای شما سختتر خواهد کرد. زیرا باید قابلمهای را انتخاب کنید که در عین زیبایی، جنس خوبی داشته باشد و مواد تشکیل دهندهی آن، سلامت شما را به خطر نیندازد. برای انتخاب درست، شما نیاز به راهنما دارید. از این رو در راهنمای خرید قابلمه شما را راهنمایی خواهیم کرد تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید.
راهنمای خرید قابلمه
قابلمهها در جنسهای پیرکس، تفلون، چدن، استیل، سرامیک، گرانیت، آلومینیوم و لعابی به بازار عرضه میشوند. استفاده از هر کدام از این قابلمهها مزایا و معایب خاص خودش را دارد که در راهنمای خرید قابلمه به طور کامل دربارهی آن توضیح داده شده است.
راهنمای خرید قابلمه پیرکس
اگر از اجاقهای برقی استفاده میکنید، قابلمههای پیرکس یا شیشهای میتوانند ظروف مناسبی برای طبخ غذا باشند. با توجه به آنکه اکثر خانهها دارای اجاق گاز گازی هستند، قابلمه پیرکس انتخاب درستی نیست؛ زیرا تحمل حرارت مستقیم برای قابلمههایی با درب پیرکس دشوار است و بیشتر غذاها را نمیتوانید در مایکروویو بپزید. برای همین بهتر است از خرید قابلمه پیرکس صرفنظر کنید.
مزایای قابلمههای پیرکس:
سالم بودن قابلمههای پیرکس به دلیل بیرنگ بودن آن است. با دیدن درون قابلمه پیرکس بهتر میتوانید فرآیند پخت را نظارت کنید. اگر قابلمه پیرکس ضربه نخورد و شوک حرارتی به آن وارد نشود، مقاوم است. هر چه مدل قابلمه پیرکس بالاتر باشد، به معنای تحمل حرارت بیشتر است.
معایب قابلمههای پیرکس:
ظرافت طراحی قابلمه پیرکس موجب شده است که در صورت وارد شدن ضربهی محکم بشکند و نیازمند دقت بالایی در نگهداری است. همهی غذاها را نمیتوانید در قابلمهی پیرکس آماده کنید.
راهنمای خرید قابلمه تفلون
قابلمههای تفلون جزء قابلمههای پرطرفدار محسوب میشوند. عدم چسبندگی مواد غذایی به قابلمه تفلون و نیاز به استفاده از روغن کمتر، باعث شده است این قابلمه در بین بانوان ایرانی، محبوب باشد.
راهنمای خرید قابلمه هشدار میدهد که ایمنی این قابلمه در مقایسه با سایر قابلمهها مانند استیل، آلومینیوم و… کمتر است. زیرا مغز و پوسته در قابلمههای تفلون یکی نیستند و در صورت استفادهی مداوم و رعایت نکردن برخی نکات، روکش آن جدا میشود.
اگر قابلمه تفلون دچار خش شود، فلزات سنگین به نام کادمیوم که در ساخت ظروف تفلون به کار میرود، وارد غذا میشود و سلامتی شما را تهدید خواهد کرد. تا زمانی میتوانید به طور ایمن از قابلمه تفلون استفاده کنید که دچار خش نشده باشد. با توجه به آنچه در راهنمای خرید قابلمه گفته شد یادتان باشد، همیشه از قاشق چوبی یا پلاستیکی هنگام پخت غذا با قابلمه تفلون استفاده کنید.
مزایای قابلمه تفلون:
- حداقل روغن برای پخت غذا استفاده میشود.
- شستوشوی آن راحت است.
- قابل استفاده در فر است.
معایب قابلمه تفلون:
- ممکن است کف قابلمه خش بردارد.
- نیاز به مراقبت دارد.
- در حرارت بالا، کاربرد ندارد.
- عمر آن کوتاه است.
راهنمای خرید قابلمه چدن
وزن بالا و عمر طولانی، از ویژگیهای قابلمههای چدن محسوب میشود. قابلمههای چدن زمانی کاربرد دارد که قصد دارید مواد غذایی را با دمای متوسط تا بالا به مدت طولانی بپزید. قابلمههای چدن در برابر حرارت بالا مقاوم هستند و در دو نوع لعابدار و بدون لعاب تولید میشوند.
اگر در قابلمه چدن، آلومینیوم به کار نرود، گزینهی مناسبی است. پس در هنگام خرید قابلمه چدن حتما به این نکته توجه کنید. قابلمههای چدن، تنوع زیادی در رنگ و طرح ندارد و قیمت آنها نسبت به سایر قابلمهها بالاتر است. راهنمای خرید قابلمه به شما توصیه میکند، قابلمه چدن فاقد آلومینیوم را انتخاب کنید.
مزایای قابلمه چدن:
- در برابر حرارات بالا مقاوم است.
- میتوانید آن را در فر قرار دهید.
- برای پخت یکنواخت در مدت زمان طولانی مناسب است.
معایب قابلمه چدن:
- وزن بالایی دارد.
- در صورتی که پس از استفاده آن را خشک نکنید، زنگ خواهد زد.
- قابل شستوشو در ماشین ظرفشویی نیست.
- تنوع رنگ و طرح ندارد.
راهنمای خرید قابلمه استیل
انتقال سریع حرارت توسط قابلمههای استیل، باعث میشود تا در صورت غفلت، غذایتان سریع بسوزد. ولی این نوع قابلمه، علاوه بر بهداشتی بودن، طول عمر بالایی دارد و زنگ نمیزند.
اگر قصد خرید قابلمه استیل دارید، باید حوصله به خرج دهید و شعلهی گاز را طوری تنظیم کنید که غذا به مرور پخته شود. راهنمای خرید قابلمه به شما توصیه میکند اگر قصد تهیهی غذای آبدار و انواع خورشت را دارید، قابلمهی استیل را انتخاب کنید و این شرط را یادتان باشد که برندهای معروف قابلمههای استیل را انتخاب کنید تا چند لایه بودن آن باعث جلوگیری از ته گرفتن غذای شما بشود.
مزایای قابلمه استیل:
- به مواد غذایی واکنش نشان نمیدهد و عمر طولانی دارد.
- قابل استفاده در فر است.
- قابلیت شستوشو در ماشین ظرفشویی دارد.
- در برابر زنگ، خش و خوردگی مقاوم است.
معایب قابلمه استیل:
- بیشترین کاربرد آن برای غذای آبدار است.
- برای افرادی که به نیکل حساسیت دارند مناسب نیست؛ زیرا در صورت عدم نگهداری صحیح و صدمه دیدن، ممکن است نیکل به مواد غذایی راه پیدا کند.
قابلمههای سرامیکی
قابلمههای سرامیکی زمانی پا به میدان گذاشتند که صحبت از معایب قابلمههای تفلون، داغ بود و قابلمههای سرامیکی به عنوان بهترین و پیشرفتهترین نوع قابلمه در بازار لوازم خانگی معرفی شد. هنگام استفاده از قابلمههای سرامیکی باید مراقب باشید آنها را دچار خش و ساییدگی نکنید تا تکههای روکش سرامیکی وارد غذا نشود.
قابلمه سرامیکی دارای بدنه و کف با چندین لایه است که یکی از لایههای بدنهی قابلمه، سرامیک است. حُسن خرید قابلمه سرامیکی، انتقال حرارت است که به خوبی انجام میپذیرد. قیمت قابلمههای سرامیکی، نسبتا بالا است و باید به خوبی از آنها مراقبت کنید.
مزایای قابلمه سرامیکی:
- حرارت را به خوبی و به صورت یکنواخت انتقال میدهد.
- در برابر خراش و خوردگی مقاوم است.
- با مواد غذایی اسیدی و قلیایی، واکنش نمیدهد.
- ظاهری زیبا دارد.
معایب قابلمه سرامیکی:
- قیمت نسبتا بالایی دارد.
- شکننده است.
- لعاب سربی در برخی از مدلهای بیکیفیت قابلمه سرامیکی، سلامتی شما را به خطر میاندازد.
راهنمای قابلمه گرانیتی
سایش کمتر در قابلمههای گرانیتی باعث شده است مقاومت این قابلمه نسبت به سایر قابلمهها بیشتر باشد و بهداشت و سلامت را در کنار هم برای شما به ارمغان بیاورد. قابلمههای گرانیتی نچسب هستند و نیاز به استفاده از روغن زیاد نیست. قابلمههای گرانیتی، پوشش تفلون و سرامیک را ادغام کرده است. مواد تشکیلدهندهی قابلمههای گرانیتی، فلز است و روکش لعابی آن شبیه به سنگ گرانیت است.در ادامه به مزایا و معایب خرید قابلمه گرانیتی می پردازیم.
مزایای قابلمه گرانیتی:
- به دلیل واکنشپذیر نبودن، طعم مواد غذایی را تغییر نمیدهد.
- نچسب هستند و نیازی به روغن زیاد ندارند.
- شستوشوی آن راحت است.
- غذا در آن دیرتر میسوزد.
معایب قابلمه گرانیتی:
- امکان ایجاد خط و خراش بر روی قابلمه گرانیتی وجود دارد.
- نچسب بودن در همهی انواع قابلمههای گرانیتی موفق نبوده است.
راهنمای خرید قابلمه آلومینیومی
حرارت در قابلمههای آلومینیومی به شکل یکنواخت و سریع پخش میشود. در برابر ضربه حساس هستند و تغییر شکل خواهند داد. جوشاندن آب ناخالص داخل قابلمههای آلومینیومی موجب تغییر رنگ آنها خواهد شد؛ اما استفاده از آب مقطر، از بروز مشکل سیاه شدن جلوگیری میکند.
مزایای قابلمه آلومینیومی:
- وزن کمی دارد و به آسانی جابهجا میشود.
- حرارت را به شکل یکنواخت و سریع پخش میکند.
معایب قابلمه آلومینیومی:
- در اثر ضربه، تغییر شکل میدهد.
- واکنشپذیر بودن قابلمه آلومینیومی، سلامتی شما را به خطر میاندازد. برای همین برای نگهداری و پخت مواد غذایی اسیدی مانند سرکه، آبلیمو و… در قابلمه آلومینیومی محدودیت دارید.
راهنمای خرید قابلمه لعابی
غذاهای آبدار را میتوانید در قابلمههای لعابی بپزید. همچنین اگر قصد گرم کردن کنسروها را دارید، میتوانید از قابلمههای لعابی استفاده کنید. شما میتوانید مواد غذایی را درون قابلمه لعابی در یخچال نگه دارید.
یادتان باشد مواد غذایی که قصد نگهداری در قابلمه لعابی دارید، اسیدی نباشد. قابلمههای لعابی را نباید با سیم ظرفشویی بشویید و مراقب ایجاد ترک بر روی آنها باشید. اگر با ترک بر روی قابلمه لعابی مواجه شدید، آن را کنار بگذارید و استفاده نکنید. نمیتوانید غذاهای جامد مانند برنج را در قابلمه لعابی بپزید. این قابلمه برای گرم کردن غذاهای جامد هم مناسب نیست.
مزایای قابلمه لعابی:
- برای نگهداری غذا در فریزر، گرم کردن کنسرو و پخت غذاهای آبدار مناسب است.
معایب قابلمه لعابی:
- طول عمر کمی دارد.
- در اثر ضربه یا سرد و گرم شدن، روکش لعابی آن آسیب میبیند.
راهنمای خرید قابلمه سیلیکونی
ترکیب سیلسیوم و اکسیژن، سیلیکون را تشکیل میدهد. قابلمههای سیلیکونی برای پخت شیرینی به کار میرود. سرعت زمان پخت و عدم نیاز به استفاده از روغن از ویژگیهای قابلمههای سیلیکونی محسوب میشود.
قابلمهی سیلیکونی را نمیتوانید مستقیم روی حرارت بگذارید. سیلیکونها در دو نوع پلاتینی و پراکسید عرضه میشوند. نوع پلاتینی سیلیکون، گرانتر از پراکسید است و مقاومت بالاتری در برابر حرارتهای بسیار بالا دارد. تحمل حرارت سیلیکون پراکسید بسیار پایین است.
راهنمای خرید قابلمه به شما این آگاهی را میدهدکه کیفیت پایین سیلیکون موجب ایجاد بوی نامطبوع میشود و مواد سمی را وارد مواد غذایی میکند. قابلمههای سیلیکونی با کیفیت پایین فقط باید برای آن دسته از مواد غذایی استفاده شود که در سرما آماده میشوند؛ مانند ژله.
مزایای قابلمههای سیلیکونی:
- رنگهای زیبا و متنوع دارند.
- تمیز کردن آنها آسان است.
- مقاوم در برابر سرما و گرما هستند. قابلمههای سرامیکی را میتوانید به طور مستقیم از جای سرد به جای گرم منتقل کنید و آسیبی نبیند.
معایب قابلمههای سیلیکونی:
- قابلههای سیلیکونی به طور کامل نچسب نیستند.
- نمیتوانید قابلمههای سیلیکونی را مستقیم روی شعلهی گاز قرار دهید.
مقایسه انواع قابلمه
- تفاوت قابلمه گرانیتی و قابلمه تفلون
محبوبیت قابلمه تلفون به دلیل راحتی استفاده و شستوشوی قابلمه تفلون است. زمانیکه معایب قابلمههای تفلون مشخص شد، قابلمههای گرانیتی جای آنها را گرفتند. قابلمه گرانیتی، ترکیب سرامیک و تفلون است و از مزایای هر دو برخوردار است. قابلمههای گرانیتی در برابر خراش و آسیب، مقاومتر از قابلمه تفلون هستند.
- تفاوت قابلمه گرانیتی و قابلمه سرامیکی
نچسب بودن قابلمههای سرامیکی باعث شده است عملکردی شبیه قابلمههای تفلون داشته باشند اما در مقایسه با قابلمهی تلفون، ایمنتر و سالمتر هستند. دلیل این ویژگی، استفاده از مواد تشکیلدهنده شامل مشتقات شن و ماسه حاوی دی اکسید است.
ولیکن در برخی از ظروف سرامیکی، لعاب استفاده شده حاوی سرب است که مضر میباشد ولی قابلمههای گرانیتی این مشکل را ندارند. استفادهی طولانی مدت از قابلمه سرامیکی، اثر ضد چسبندگی آن را از بین میبرد و از معایب آن محسوب میشود.
- تفاوت قابلمه گرانیتی و قابلمه چدن
شاید شما از آن دسته افرادی هستید که دنبال زیبایی و طرح قابلمه نیستید بلکه میخواهید قابلمهای با کارایی خوب داشته باشید و قابلمه چدن را انتخاب کنید. خوب است بدانید قابلمههای چدن علاوه بر آنکه ظاهر متنوعی ندارند، وزن بالایی دارند و جابهجایی آن ممکن است برای شما دشوار باشد. زنگزدگی قابلمههای چدن از دیگر معایب آن به شمار میرود.
هنگام استفاده از قابلمه چدن باید از روغن بیشتری استفاده کنید تا خاصیت نچسب نبودن آن را جبران کنید. به دلیل نچسب نبودن قابلمههای چدن، پاک کردن مواد غذایی از روی آن با سختی انجام میشود. در نتیجه راهنمای خرید قابلمه با اشاره به تمام معایب قابلمه چدن به شما میگوید قابلمهی گرانیتی، این معایب را ندارد.
- تفاوت قابلمه گرانیتی و قابلمه استیل
ظروف استیل، از سلامت شما و اعضای خانوادهتان حفاظت میکند. اما ممکن است معایبی داشته باشد که باید به آن توجه کنید. مهمترین عیب قابلمههای استیل، شستوشوی دشوار آنهاست. غذا پختن در این قابلمهها، سخت است و احتمال ته گرفتگی غذا وجود دارد. عدم توزیع یکنواخت حرارت در قابلمههای استیل موجب شده است، گرما به طور مساوی توزیع شود. درحالیکه قابلمههای گرانیتی، گرما را به طور یکنواخت توزیع میکنند.
پارامترهای مهم در راهنمای خرید قابلمه
انتخاب و خرید مجموعه وسایل آشپزی برای خانه آسان نیست. هر روز تعداد برندهای عرضه کنندهی ظروف آشپزی در حال افزایش و تنوع قابلمهها با مواد تشکیلدهندهی مختلف از فولاد ضد زنگ، چدن، آلومینیوم، گرانیت و مس بسیار زیاد است.
این تنوع گاهی تا جایی پیش میرود که باعث سردرگمی شما میشود. در راهنمای خرید قابلمه نکاتی به شما گفته خواهد شد تا با در نظر داشتن آنها در نهایت بتوانید قابلمهی مناسب با نیاز و بودجهی خود را تهیه کنید.
- چند پاره بودن سرویس قابلمه را مشخص کنید
بعد از آنکه تصمیم گرفتید چه نوع قابلمهای را خریداری کنید، وقت آن است چند پاره بودن سرویس قابلمهی خود را مشخص کنید. این موضوع بستگی زیادی به نیاز شما و نوع و میزان مواد غذایی که قصد طبخ آنها را به کمک قابلمه دارید، دارد.
سرویسهای قابلمه، غالبا از ۶ تا ۳۲ پارچه متنوع هستند و قابلمهها غالبا از سایز ۱۸ تا ۳۲، دسته بندی میشوند. خوب است بدانید که خود قابلمه، یک پارچه و درب آن هم یک پارچه حساب میشود. سرویسهای قابلمه، گاهی با ماهیتابه و یا ست کفگیر و مقاله، به بازار عرضه میشوند.
- به نوع طراحی قابلمه توجه کنید
سرویسهای قابلمه علاوه بر تنوع در رنگ، در شکل، نوع دستگیرهها و درب قابلمه تنوع دارند و این شما هستید که باید تصمیم بگیرید چه طرحی را انتخاب کنید. توصیهی راهنمای خرید قابلمه به شما این است که سرویسی انتخاب کنید که در عین زیبایی، کار با آن آسان باشد.
برای مثال قابلمهای با درب شیشهای کار پخت و پز را برای شما آسان میکند؛ زیرا نیاز نیست هر بار درب آن را بردارید تا درون قابلمه را ببینید. دستگیرههای مقاوم در برابر حرارت هم عامل مهمی است که جابهجایی قابلمه را برای شما آسان میکند.
- برندهای معروف را بشناسید
مطرحترین برندهای سرویس قابلمه، دسینی، کیپ، زوپینی، کارال، زرساب، تفلون، عروس و… است. برای آنکه اطمینان حاصل کنید سرویس قابلمهی استانداردی خریداری کردهاید، حتما سراغ برندهای مطرح بروید. سرویس قابلمه را از فروشگاههای معتبر و با نشان استاندارد خریداری کنید. درصورتیکه سرویس قابلمهی شما ضمانتنامه داشته باشد، مطمئنتر است. در ادامه چهر برند محبوب رو معرفی میکنیم و آنهارو کامل بررسی میکنیم.
- قابلمه را به صورت سرویس کامل بخرید
پارچههای سرویسهای قابلمه، بین ۶ تا ۳۲ پارچه متغیر است. سرویس قابلمهی ۶ پارچه شامل ۳ قابلمه به همراه دربهای آن است. شما باید متناسب با نیاز خود تصمیم بگیرید که آیا قصد دارید قابلمه را به صورت سرویس کامل خریداری کنید یا به جای سرویس کامل، چند قابلمهای که سایز آنها برای شما بیشتر کاربرد دارد، انتخاب کنید.
موضوع مهمتر آن است که باید در کابینتهای شما، جای کافی برای نگهداری قابلمه وجود داشته باشد. زیرا قرار نیست قابلمهها را درون هم قرار دهید و موجب ایجاد خش و خراب شدن آنها بشوید.
- قیمت فاکتور مهم در راهنمای خرید قابلمه
قیمت سرویس قابلمه یکی از فاکتورهای مهم در خرید سرویس قابلمه می باشد، برندهای معتبر تولیدکنندهی قابلمه بنابر استاندارد بودن و حفظ کیفیت قابلمهها، قیمت بالاتری هم دارند. جنس قابلمه و سایز آن هم یکیدیگر از عوامل تعیینکنندهی قیمت است. اگر قرار باشد قابلمهای با برند ایرانی خریداری کنید، حدود هزینه کمتر است:
سایز قابلمه را هوشمندانه انتخاب کنید
تعداد نفراتی که قصد تهیهی غذا برای آنها دارید و میزان مواد غذایی، تعیینکنندهی سایز قابلمه است. اگر نتوانید سایز را متناسب با مواد غذایی تعیین کنید، با مشکل مواجه خواهید شد.
بخشی از راهنمای خرید قابلمه به سایزبندی قابلمه اختصاص داده شده است تا بتواند پاسخگوی دغدغهی شما باشد.
- جدول راهنمای سایزبندی قابلمه
سایز قابلمه متناسب با تعداد نفرات را در یک نگاه میتوانید در این جدول ببینید. این جدول را ذخیره کنید و هنگام خرید ماهیتابه آن را همراه خود داشته باشید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید.
تعداد افراد | سایز قابلمه |
۱ نفر | سایز ۱۲ و سایز ۱۴ |
۱ تا ۲ نفر | سایز ۱۶ |
۲ تا ۳ نفر | سایز ۱۸ |
۳ تا ۴ نفر | سایز ۲۰ |
۳ تا ۵ نفر | سایز ۲۲ |
۴ تا ۶ نفر | سایز ۲۴ |
۵ تا ۷ نفر | سایز ۲۶ |
۶ تا ۸ نفر | سایز ۲۸ |
۷ تا ۹ نفر | سایز ۳۰ |
۸ تا ۱۰ نفر | سایز ۳۲ |
۱۰ تا ۱۳ نفر | سایز ۳۴ |
۱۳ تا ۱۶ نفر | سایز ۳۶ |
۱۶ تا ۲۰ نفر | سایز ۳۸ |
۲۰ تا ۲۳ نفر | سایز ۴۰ |
۲۲ تا ۲۵ نفر | سایز ۴۲ |
- با این روش، سایز قابلمه رااند ازه بگیرید
اندازهی قطر دهانهی قابلمه، برابر با سایز آن است. اگر قطر دهانهی قابلمه ۲۰ سانتیمتر باشد، سایز آن قابلمه ۲۰ است. همانطور که در جدول ملاحظه کردید، سایزهای قابلمه بسیار متنوع است. به طور معمول، سایز قابلمه بین ۱۲ تا ۵۲ است. هرگاه صحبت از سایز قابلمه شد، بااند ازهگیری قطر دهانهی قابلمه، سایز آن را تعیین کنید.
شاید این سوال برایتان پیش بیاید که دانستن سایز قابلمه چه کمکی به من میکند؟ پاسخ راهنمای خرید قابلمه به شما این است که شما میدانید براساس تعداد نفرات، کدام سایز قابلمه را استفاده کنید.
معرفی چهر برند محبوب سرویس قابلمه
سرویس قابلمه کرکماز (korkmaz)
برند معروف و لاکچری پسند کورکماز (korkmaz) اولین برند تولید کننده ظروف آشپزخانه در ترکیه می باشد. که فعالیت خود را از سال 1972 میلادی شروع کرده است و توانسته با تولید و عرضه محصولات با کیفیت به بازار محبوبیت بسیار زیادی در میان عموم پیدا کند. و این امر باعث شده تا این برند به یکی از برترین برند های جهانی در این عرصه تبدیل شود.
طبق تحقیقاتی که ما انجام دادیم و همانطور که در تصاویر بالا مشاهده میکنید سرویس های قابلمه استیل برند کورکماز دارای کیفیت و زیبایی منحصر به فردی می باشد. که میتوانند نیاز هر آشپزخانه ای را برطرف کنند. از این جهت اگر به دنبال بهترین مارک قابلمه استیل می گردید. خرید سرویس قابلمه کرکماز می توانند بهترین گزینه برای شما باشند.
لازم به ذکر است قیمت سرویس های قابلمه برند کورکماز با توجه به جنس بدنه، تعداد پارچه، و سایر ویژگی ها از 1میلیون شروع شده و تا 9 میلیون نیز ادامه دارد.
سرویس قابلمه وی ام اف (WMF)
برند دبلیو ام اف (WMF) یکی از بهترین برند های تولید کننده لوازم خانگی به خصوص سرویس های قابلمه می باشد. که فعالیت خود را از سال 1853 یعنی 160 سال قبل در کشور آلمان شروع کرده و توانسته خود را به یکی از مطرح ترین برند های لوازم خانگی تبدیل کند. لازم به ذکر است اگر به دنبال بهترین مارک سرویس قابلمه استیل میگردید باید این را بدانید که سرویس قابلمه وی ام اف یکی از محبوب ترین برند های تولید کننده قابلامه های استیل می باشد.
لازم به ذکر است قیمت سرویس های قابلمه برند دبلیو ام اف با توجه به جنس بدنه، تعداد پارچه، و سایر ویژگی ها از 11میلیون شروع شده و تا 25 میلیون نیز ادامه دارد.
سرویس قابلمه لایف اسمایل (life smile)
برند لایف اسمایل (life smile) نیز یکی دیگر از بهترین برند های تولید کننده لوازم جانبی آشپزخانه به خصوص قابلمه و لوازم پخت و پز می باشد. این برند فعالیت خود را از سال 2015 میلادی در کشور چین شروع کرده است. و توانسته در این مدت کوتاه با تولید محصولاتی با کیفیت و با قیمت مناسب یکی از بهترین و محبوب ترین برند های تولید کننده لوازم آشپزخانه و قابلمه در سرتاسر جهان شود.
اغلب قابلمه های این برند چدن می باشند و کیفیت قابل توجهی نیز دارد. از این جهت اگر سوال قابلمه لایف اسمایل خوبه؟ ذهنتان را درگیر کرده است و به دنبال یک برند و مارک خوب قابلمه چدن می گردید، خرید سرویس قابلمه لایف اسمایل میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
لازم به ذکر است قیمت سرویس های قابلمه برند لایف اسمایل با توجه به جنس بدنه، تعداد پارچه، و سایر ویژگی ها از 1میلیون شروع شده و تا 6 میلیون نیز ادامه دارد.
سرویس قابلمه ام جی اس (MGS)
برند ام جی اس (MGS) یکی از بهترین و محبوب ترین برند های وارد کننده لوازم آشپزخانه به خصوص قابلمه می باشد. این برند محبوب در سال 1383 به عنوان بزرگترین وارد کننده لوازم آشپزخانه در کشور ایران انتخاب شد. لازم به ذکر است اگر به دنبال بهترین مارک سرویس قابلمه چدن میگردید باید این را بدانید که برند ام جی اس یکی از محبوب ترین برند های قابلمه های چدنی می باشد.
طبق تحقیقات ما سوال قابلمه mgs خوبه؟ یکی از رایجترین سوالاتی می باشد که ذهن خریداران قابلمه را درگیر کرده است. از این جهت اگر شما هم جزو افرادی هستید که سوال سرویس قابلمه mgs خوبه؟ ذهنتان را درگیر کرده است باید این را بدانید که محصولات برند ام جی اس از لحاظ کیفیت و زیبایی جزو برترین ها در این عرصه می باشد.
لازم به ذکر است قیمت سرویس قابلمه mgs با توجه به جنس بدنه، تعداد پارچه، و سایر ویژگی ها از 1میلیون شروع شده و تا 3 میلیون نیز ادامه دارد.
رازهای مهم راهنمای خرید قابلمه
یادتان باشد قابلمهی فروخته شده، پس گرفته نمیشود؛ بنابراین راهنمای خرید قابلمه نکاتی را به شما یادآور خواهد شد تا حتما به آنها توجه کنید و از خرید خود پشیمان نشوید.
- قیمت: مبلغی که برای سرویس قابلمهی خود پرداخت میکنید به احتمال زیاد عاملی تعیین کننده در خرید نهایی شما خواهد بود. معمولا سرویسهای قابلمه، قیمت بالایی دارند ولی تنوع در تعداد پارچهها و امکان خرید تکی، شرایطی را فراهم میسازد تا متناسب با بودجهی خود خرید کنید.
- ماندگاری: بعضی از انواع سرویسهای قابلمه، زیبایی خود را حفظ کرده و ماندگاری بیشتری نسبت به بقیه دارند. سعی کنید هنگام خرید قابلمه دقت کنید، مواد تشکیلدهندهی آن با دوام و با کیفیت باشد تا زود خراب نشود. ضخامت قابلمه هم بر کیفیت آن تاثیر میگذارد، بنابراین دقت کنید تا با انتخاب جنس ضخیمتر، غذای شما نسوزد.
- استحکام بدنه و دستههای قابلمه: محکم بودن بدنهی قابلمه مهم است. خوب توجه کنید که بدنهی قابلمه فرو نرفته باشد. از محکم بودن اتصالات دستهی سرویس قابلمه، اطمینان حاصل کنید تا خطرات جبرانناپذیری شما را تهدید نکند.
- واکنشپذیری: بعضی از فلزات با غذاهای خاصی واکنش نشان میدهند. به عنوان مثال آلومینیوم تمایل به واکنش با گوجه فرنگی و سایر غذاهای اسیدی دارد. این بدان معنی است که غذای شما میتواند مقداری از فلز را جذب کند، بنابراین از واکنشپذیری قابلمهای که قصد خرید آن را دارید، اطمینان حاصل کنید.
شناسایی راهنمای خرید قابلمه بیضرر
برخی از قابلمهها در اثر حرارت و استفادهی زیاد، تغییر شکل میدهند. لایههای آن جدا میشوند و سلامتی شما را به خطر میاندازند. همانطورکه گفته شد قابلمهها در جنسهای مختلف استیل، سرامیکی، گرانیتی، چدن و… تولید و عرضه میشود که هر کدام از قابلمهها، مواد تشکیلدهنده و ساختار خاص خود را دارد.
شما به عنوان استفادهکننده از قابلمه به عنوان یکی از پرکاربردترین و ضروریترین وسایل آشپزخانه باید بتوانید قابلمه بیضرر را بشناسید تا سلامت خود و اعضای خانوادهتان را تضمین کنید. بنابراین همواره نکاتی که در ادامه گفته شده است را مدنظر قرار دهید.
قابلمههای بیضرر چه ویژگیهایی دارند؟
- شما بنابر عادت هنگام آشپزی و شستوشوی قابلمه بر آن ضربه وارد میکنید. قابلمهی بیضرر در برابر ضربات و خط و خش مقاوم است. قابلمههای شیشهای، استیل و چدن از آن دسته قابلمههایی هستند که مقاومت بالایی دارند.
- مقاومت در برابر افزایش حرارت، یکی دیگر از ویژگیهای قابلمهی بیضرر است. سطح پلاستیکی قابلمههای تفلون به دلیل داغ شدن در طول زمان از سطح جدا، وارد غذا و سپس وارد بدن میشوند.
- قابلمهای بیضرر است که مقاوم در برابر کاهش دما باشد. اگر قرار باشد همان قابلمهای را که غذا را در آن آماده کردید داخل یخچال بگذارید درحالیکه تحمل نوسانات دمایی را نداشته باشد، به زودی خراب میشود. در بین انواع قابلمه، قابلمهی پیرکس و چدن، این قابلیت را دارند و از این نظر، بیضرر محسوب میشوند.
- قابلمهها زمانی بیضرر هستند که فلزات سنگین در آن به کار نرود. زیرا فلزات سنگین، املاح را بیش از حد وارد غذا میکنند و گاهی تا مسمویت پیش میروند. قابلمههای استیل از این عیب مبرا هستند ولی قابلمههای مسی و روی میتوانند مشکل ورود املاح زیاد را داشته باشند و استفادهی مداوم از آنها به شما آسیب برساند. قابلمههای پیرکس هم مشکل ورود املاح به غذا را ندارند.
- اگر مغز و پوستهی قابلمه، یکسان باشد، سالمتر است زیرا روکش آن جدا نمیشود. برای مثال جدا شدن روکش قابلمههای تفلون میتواند خطرساز باشد. قابلمههای چدنی و سرامیکی هم به دلیل نداشتن پوسته، بیضرر هستند. مهمتر آنکه این قابلمهها، هنگام طبخ غذا واکنش شیمیایی با مواد غذایی ندارند.
- میزان مصرف روغن در قابلمهها هم تعیینکنندهی بیضرر بودن آن است. قابلمههایی که حرارت را به صورت ملایم پخش میکنند و به اصطلاح نچسب هستند، روغن بسیار کمتری را مصرف میکنند و سلامتی دستگاه گوارش، معده و قلب شما را به همراه خواهند داشت.
راهنمای خرید قابلمه ویژگیهای قابلمههای بیضرر را برای شما شرح داد تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید و با در نظر گرفتن تمام جوانب، اقدام به خرید قابلمه کنید.
اصول حفظ و نگهداری قابلمه
پس از آنکه براساس نکات راهنمای خرید قابلمه، قابلمهی مورد نظر خود را انتخاب و آن را خریداری کردید، وقت آن است که اصول نگهداری آن را بدانید تا طول عمر سرویس قابلمهی خود را افزایش دهید:
- هیچگاه قابلمهی داغ را نشویید. باید صبر کنید تا قابلمه خنک شود و سپس اقدام به شستن آن کنید. برای خنک کردن قابلمه، آب سرد درون آن نریزید. زیرا موادغذایی به قابلمه میچسبد و در برخی مواقع باعث تغییر رنگ قابلمهی شما میشود.
- به جای نگهداری طولانیمدت غذا در قابلمه، از ظرفهای شیشهای یا پلاستیکی استفاده کنید. کار اصلی قابلمه، پخت غذا برای شماست نه نگهداری آن.
- ظروف دیگر را درون قابلمه نگذارید زیرا باعث ایجاد خش بر روی آن میشود.
- قابلمهها را در یخچال قرار ندهید، زیرا نوسانات دمایی (سرد و گرم شدن) باعث میشود بافت قابلمه آسیب ببیند و خاصیت خود را از دست بدهد. اگر مجبور شدید قابلمه را درون یخچال بگذارید، پیش از گرم کردن، بیست دقیقه در هوای اتاق بگذارید و به طور ناگهانی روی شعله قرار ندهید.
- شعلهی گاز را در حد متعادل نگه دارید. زیاد کردن شعله، به سطح بیرونی قابلمهی شما آسیب میرساند و قابلمهی نچسب را خراب خواهد کرد.
- استفاده از قاشقهای مخصوص برای قابلمه را فراموش نکنید. استفاده از قاشقهای فلزی یا استیل، پوشش قابلمهی شما را از بین میبرد. قاشقهای چوبی یا پلاستیکی را جایگزین کنید.
- اسکاچ و سیم ظرفشویی، بدترین پاککننده برای سرویس قابلمهی شماست. برای شستن قابلمه از ابر استفاده کنید.
- اقدام به بازسازی تفلون از دست رفته نکنید.
- وقتی برای اولین بار از قابلمه نچسب یا تفلون استفاده میکنید، آن را با مایع ظرفشویی و آب داغ بشویید، سپس چند قطره روغن مایع داخل قابلمه بریزید و سطح داخلی آن را با پارچهای نرم، روغنکاری کنید.
- قابلمهی خالی را روی شعلهی گاز قرار ندهید، مقداری روغن درون قابلمه بریزید، سپس روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
غذای سالم و مناسب، غذایی است که هنگام تهیهی آن همهی جوانب از مواد غذایی سالم تا استاندارد بودن قابلمهای را که قصد آمادهسازی غذا داخل آن دارید، رعایت شده باشد. شاید با خواندن راهنمای خرید قابلمه به این فکر افتاده باشید که تا به امروز چقدر به جنس ظرفی که در آن غذا پختهاید توجه کردهاید؟ یا این سوال برای شما پیش بیاید که چقدر مراقب قابلمههای خود هستید؟
راهنمای خرید قابلمه علاوه بر آنکه تمامی آنچه باید دربارهی قابلمه بدانید را برای شما شرح داده است و به این سوال سرویس قابلمه خوب چی بخرم؟ جواب داده بلکه پیشنهاداتی برای انتخاب درست برای شما داشت تا بتوانید با انتخاب درست جنس قابلمه و توجه به سرعت پخت غذا، در مصرف انرژی صرفهجویی کنید.
با خواندن راهنمای خرید قابلمه میتوانید با در نظر گرفتن تمامی نکاتی که باید دربارهی خرید سرویس قابلمه بدانید، درستترین انتخاب را داشته باشید. ما هم سعی کردیم همانند یک مشاور تخصصی لوازم خانگی در کنارتان باشیم و نکات مهم را به شما یادآور شویم. اکنون شما بهتر از هر شخص دیگری میدانید که نوع و جنس قابلمه ارتباط مستقیمی با حفظ سلامتی شما و اعضای خانوادهتان دارد و تا چهاند ازه باید برای انتخاب قابلمهی درست وقت بگذارید.
منبع: https://khanegiland.com/
- ۰۱/۰۸/۱۶